Helsingin suurin Onninen Mega Express -myymälä avautuu Pasilaan

19.03.2020 07.00
Helsingin Pasilaan avataan suuri Onninen Mega Express -myymälä sekä toimitusvarasto infra-asiakkaille 23. maaliskuuta 2020. Uudella myymäläavauksella Onninen vahvistaa merkittävästi teknisen tukkukaupan palveluja Helsingin kantakaupungin alueella. Keskeinen sijainti takaa nopeat noudot ja lyhyet toimitusajat alueen rakennuskohteisiin.

”Pasilan myymälän sijainti on erityisen onnistunut. Asiakkaiden ei tarvitse enää ajaa kehäteiden varteen, kun keskusta-alueen työmailta on helppo poiketa Pasilassa”, Onninen Express -myymälöiden johtaja Kimmo Huttunen sanoo.

Uusi toimipaikka on Onnisen toiseksi suurin Suomessa, Vantaan Koivuhaan Mega Express -myymälän jälkeen. Myymälässä on tilaa noin 5 100 neliömetriä ja pihakenttäaluetta on noin 1,5 hehtaaria. Onnisen myymälä on osa K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan toimialan yritysasiakkaiden laajaa palvelukokonaisuutta Veturitiellä entisen rekkaterminaalin tiloissa. Helmikuussa tiloissa avautui vain yritysasiakkaita palveleva K-Rauta PRO -myymälä.

Onnisen suurmyymälän valikoimissa on keskeisiä teknisen alan tuotteita, kuten sähkö-, LVI-, kylmä- ja energiatuotteita. Sekä sähköasennustuotteille että LVI-tuotteille on isot omat osastot ja palvelupisteet, joten ammattilaisen asiointi sujuu myymälässä tehokkaasti.

Työvälineitä ja suojaimia myymälässä on tarjolla kattava valikoima. Työvälineille on myös oma testialue, jossa asiakkaat pääsevät kokeilemaan uutuustuotteita.

”Myymälässä palvelee myös muun muassa kiinteistöhuollon shop-in-shop, josta asiakkaan on helppo poimia mukaan tarvitsemansa kiinteistönhuollon tuotteet yhdestä paikasta. Lisäksi myymälässä on mittava työvaateosasto ja mahdollisuus painattaa työvaatteisiin oman yrityksen logo tai muu painatus”, Huttunen kertoo.

Infra-tuotteiden toimitusvarasto vähentää varastointitarvetta ahtailla työmailla

Tilaa vievien infrarakentamisen tuotteiden varastointi on usein suuri haaste kantakaupungin ahtailla tonteilla ja kaduilla. Pasilasta, läheltä työmaakohteita asiakkaat voivat noutaa tilaamansa tuotteet tai tilata ne toimitettavaksi tarpeen mukaan juuri silloin, kun niitä tarvitaan.

Infra-asiakkaiden toimitusvarastosta on saatavissa keskeisiä maanrakennus- ja vesihuoltotuotteita, kuten viemäri-, sadevesi- ja valurautapaineputkia sekä niihin liittyviä tuotteita.

”Lähellä olevasta varastostamme saa putket ja muut infrarakentamisen tarvikkeet erittäin nopeasti. Esimerkiksi Hämeentielle, jossa on meneillään historiallisen suuri vesijohtoverkoston peruskorjaushanke, ajoaika on 15 minuuttia. Voimme olla entistä paremmin asiakkaidemme apuna logistisesti haastavissa infran rakennuskohteissa”, Onnisen Infra-yksikön johtaja Jukka Saarenpää toteaa.

Yhteystiedot:
Onninen Mega Express Pasila
Veturitie 27, 00240 Helsinki
Noutomyynti: 0204 85 4840
Avoinna: ma-pe 6.30–18.00

Lisätietoja:
Johtaja Kimmo Huttunen, Onninen Express -myymälät, puh. 050 536 5113
Viestintäjohtaja Jessica Diktonius, K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan toimiala, puh. 040 7099176, [email protected]