Tuulivoimainfran taitajat

Energiakriisi ja vastuullisuus lisäävät tuulivoiman kysyntää. Pohjois-Pohjanmaan suotuisat tuuliolot houkuttelevat kiihtyvään tahtiin rakentajia.

Tuulivoimainfran rakentamisen kysyntä kasvaa vauhdilla joka vuosi. Pohjois-Pohjanmaalla työ- ja työntekijöiden määrä tuplaantuu sen rakentamisen kaikilla osa-alueilla. Täällä tuuliolosuhteet houkuttelevat hyödyntämään tuulivoimaa, lääniäkin riittää.

Tällä hetkellä tuulivoimainfraa rakennetaan keskelle metsää kauaksi asutusalueista mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Rakentamisessa huomioidaan esimerkiksi tuulivarmuus, ELY-keskuksen määräykset, luontoarvot sekä kyseisen paikkakunnan arvot ja vaatimukset.

Autamme rakentamisen eri vaiheissa materiaalien toimituksien osalta. Onninen on ainoa sähkötukku, joka pystyy tarjoamaan laajimman tuotevalikoiman yhdestä paikasta. Tuotevalikoimaamme kuuluu 36kV-keskijännite-sekä 110kV-suurjännitetuotteet. Meiltä saa niin sähköasema-, maanrakennus- kuin teletuotteet. Valikoimiimme kuuluvat myös työvälineet, palveluvarastot sekä toimisto- ja rakennustarvikkeet, kuten K-Raudan valikoimat.

Onninen on ainoa sähkötukku, joka pystyy tarjoamaan laajimman tuotevalikoiman yhdestä paikasta.

Olemme projekteissa logistinen kumppani, joka voi keskittää laajan materiaalitoimituksen ja hallinnan työmaakohtaisesti eri työvaiheille. Meiltä saa myös teknistä tuotetukea asennukseen.

Tällä hetkellä kysytään paljon 36kV:n keskijännitetuotteisiin laadukasta asennustapaa sekä käyttöönottomittauksia. Pyrimme osaltamme rakentamaan kestävää verkkoa.

Asiantuntemusta löytyy laajalti koko Onnisen organisaatiosta. Alan kokemus ja materiaalien toimitusvarmuustarpeet kasvavat koko ajan. Kaikissa yhteistyöprojekteissamme tuulivoiman tuotanto on saatu hyvin käyntiin.

__Kuka? Tommi Toivari, tuulivoimaan erikoistunut myyntipäällikkö, sähköinfran tuote- ja palvelumyynnistä vastaava myyntipäällikkö, Onninen, Oulu __

Juttu julkaistun alun perin Onninen-lehdessä 6/2022

Myyjät ja logistiikka apunasi kautta maan

Myyjämme tukenasi – Asiantuntevat myyjämme reilusti yli viidessäkymmenessä Onninen Express –myymälässä auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet ja ratkaisut tarpeisiisi. Askarruttaako jokin asia? Kysy myyjältä.

Valtava valikoima – Laaja keskusvarastovalikoimamme ja hankintapalvelumme varmistavat, että saat käyttöösi laadukkaat tuotteet alan tunnetuimmilta valmistajilta.

Tehokas logistiikka – Varmistamme, että saat tilaamasi tavarat sovitusti oikeaan aikaan ja paikkaan. Onnijakelu tuo tarvikkeet työmaalle seuraavaksi päiväksi, ja tarvittaessa toimitamme tilauksen vieläkin nopeammin. Lue lisää logistiikkapalveluistamme.

Verkkokauppa ja mobiilisovellus helpottavat asiointia

Verkkokaupastamme löydät tarvitsemasi – Kaupan käyttö sujuu helposti myös mobiililaitteen verkkoselaimella – erillistä sovellusta ei tarvitse. Verkkokaupasta löydät myös mm. yrityksesi tilaushistorian. Verkkokaupallamme on jo yli 50 000 käyttäjää!

Tilaa tunnus verkkokauppaamme

Mobiilisovellus myymäläasiointiin – Sovelluksella näet hintasi Onninen Express -myymälässä ja keräilet tuotteet vaivattomasti puhelimellasi. Monipuoliset tuotetiedot helpottavat myymäläkäyntejä. Sovellus toimii samoilla tunnuksilla kuin verkkokauppamme, ja se on ladattavissa Android- ja iOS-puhelimille.

Toimitamme varastotuotteita kellon ympäri päivystyspalvelumme kautta. Palvelu toimii Hyvinkään jakelukeskuksessa ja on tarkoitettu kaikille Onnisen luottotiliasiakkaille.

Tuote on tilattava Onnisen tuotenumerolla, yleisimmin sähkö- tai LVI-numerolla. Toimitustapa sovitaan asiakkaan kanssa, ja kuljetus laskutetaan erikseen.

Lisäveloitus

Arkisin klo 16–07 ja viikonloppuisin: 150 € / tilaus (alv 0 %).

Ota yhteyttä

Myyjämme palvelevat arkisin klo 16.00 saakka.
Hälytyspäivystys palvelee iltaisin, öisin ja viikonloppuisin.

Hälytyspäivystys
Soita + 358 40 506 0500