Projekti- ja hankintapalvelut teollisuudelle

Tarjoamme teollisuuden asiakkaille tukea projektinhallintaan erikoismateriaalien ja suurten erien hankinnassa sekä tarjouslaskennassa. Teemme myös tuotteiden pakkaus- ja huolintapalvelua projektivientiin.

Hankimme ja toimitamme asiakkaillemme heidän tarvitsemiaan erikoismateriaaleja, suurempia tuote-eriä sekä varastotuotteidemme ulkopuolisia tuotteita. Tarvittaessa myös tuotteiden kuljetus valmistajalta suoraan asiakkaalle järjestyy nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Meiltä asiakkaamme saa kokonaistoimituksen edut: aikataulut pitävät, kokonaisuus on hyvin koordinoitu, hankinta on helppoa ja suuri ostovolyymi tuo hintaetua. Kysy lisää Onnisen myyjiltä.

Tutustu myös esiasennus- ja tarjouslaskentapalveluihin sekä projektipakkaamon työhön.

Teollisuusputkistojen ja teollisuusventtiilien hankinta

Toimitamme varastovalikoimamme ulkopuolisia putkistotuotteita ja venttiileitä myös ulkomaisilta yhteistyökumppaneiltamme. Huolehdimme tilauksen toimitusaikavalvonnasta ja vastaamme ko. tilauksen tuotteiden ainestodistusten saannista.

Pakkaus- ja huolintapalvelu projektivientiin

Voimme toimittaa laajoja materiaalikokonaisuuksia myös asiakkaidemme ulkomaisiin projekteihin. Huolehdimme tuotteiden merkinnästä ja pakkaamisesta projektin erityisvaatimusten mukaan ja laadimme vientilähetyksen asiapaperit tehokkaasti.

Muut palvelut