Näin pääset alkuun asioinnissa

Oletko uusi asiakas Onnisella? Onnittelemme hyvästä valinnasta! Tältä sivulta löydät ohjeita ja vinkkejä, joilla pääset helposti liikkeelle asioinnissa. Meiltä saat LVI-, sähkö-, energia- ja kylmäalan tuotteita sekä työvälineitä. Tutustu verkkokaupassamme tai myymälöissämme tai kysy lisää myyjiltämme.

Olitpa sitten myymälässä tai tien päällä, verkkokaupassamme on helppo vertailla tuotteita, tarkistaa myymäläsaatavuus ja tutustua vaikkapa asennusohjeisiin. Kirjautumalla sisään näet omat asiakaskohtaiset hintasi. Kauppamme toimii myös suoraan puhelimen selaimessa. Verkkokaupassamme voit tehdä ostoksia myös Visa- ja MasterCard-maksukorteilla. Voit tilata käyttäjätunnuksen täältä.

Mobiilisovelluksemme puolestaan helpottaa myymäläasiointia. Sovelluksella näet tuotetiedot, ja ostosten loppusumma on tiedossa tuotteita keräillessäsi. Sovellus toimii samalla tunnuksella kuin verkkokauppa.

Tutustu tarkemmin näihin ja muihin palveluihimme alla olevien linkkien kautta.
Jos jokin asia askarruttaa, ota yhteyttä myyntiimme tai asiakaspalveluumme.

Verkkokaupan laajat tuote-, saatavuus- ja hintatiedot auttavat oikeiden tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Tiedot tuotteista ovat saatavilla koska vain – myös poistuneista tuotteista. Tutustu Onnisella myytäviin tuotemerkkeihin.

Tilauksen teko on nopeaa, ja töiden suunnittelu ennakkoon helpottuu. Lisäksi ostoslistat ovat jaettavissa muille yrityksen ostamisesta vastaaville. Saat tavaralogistiikkaan tehoa mm. ostoslistojen ja uusintatilausten avulla.

Verkkokaupassa on:

 • tuotehaku 
 • tekninen tuotetieto ja -kuvat, mittapiirustukset, esitteet, asennusohjeet
 • hinta
 • reaaliaikainen saatavuustieto
 • ostoslistat
 • viitetiedot
 • tilaushistoria
 • pääkäyttäjärooli yrityksen käyttäjätilien ja oikeuksien hallintaan
 • asiakaskohtaiset nettohinnastot
 • alennustiedostot

Lisätietoja verkkokaupan käytöstä löydät täältä (PDF).

Tarjoamme verkkokaupassamme kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden maksaa ostokset Visa- tai MasterCard-maksukortilla. Kortilla voi maksaa tuotteita, jotka kuuluvat saatavilla olevaan varastovalikoimaamme.

Kortilla maksaessa käytössä ovat kauppamme kaikki ominaisuudet sekä monipuoliset ja nopeat toimitustapamme.

Onnisen mobiilisovelluksen avulla hoidat tuotteiden keräilyn Onninen Express -myymälöissämme ja palveluvarastoissa hygieenisesti omalla älypuhelimellasi.

Lataa sovellus, tarkista hinnat ja vertaile tuotetietoja helposti omalla kännykälläsi myymälöissämme. Tuotteiden keräily ja asiointi kassalla sujuvat nopeammin.

Kirjautumisen avulla on aina tiedossa, kuka on tehnyt tilauksen ja missä. Laaja tuote-, saatavuus- ja hintatieto auttavat oikeiden tuotteiden valinnassa ja viitetietojen avulla laskutus menee oikein.

Lisätietoja mobiilisovelluksesta ja sen käytöstä löydät täältä (PDF).

Lataa sovellus

 • Ladattavissa Android- ja iOS-puhelimille.
 • Hae sovelluskaupoista "Onninen" tai "OnniApp".
 • Sovellus toimii samoilla tunnuksilla kuin verkkokauppa.

Onnisen mobiilisovellus helpottaa myös palveluvaraston käyttöä. Sen avulla näkee listauksen kaikista omista palveluvarastoista ja tekee helposti kaikkien tuotteiden kulutuksen ja tarvittaessa palautuksen. Tutustu Onnisen palveluvarastoratkaisuihin.

Lataa mobiilisovelluksemme alla olevien linkkien kautta

CTA-kuva lataa mobiilisovellus Android-puhelimelle

CTA-kuva lataa mobiilisovellus iOS-puhelimelle

Tutustu myös