Esiasennus ja kokoonpano

Esiasennetut tuotteet tuovat helppoutta työmaan arkeen. Onniselta voit tilata myös asennusvalmiit tuotekokonaisuudet valmiiksi koottuna ja testattuna. ​

Esiasennuksessa huomioidaan kansalliset asennustyön vaatimukset sekä kohteen ja tuotteiden erityisvaatimukset. Varmistamme myös laadun puolestasi, sillä testaamme asennettavat kokonaisuudet ennen toimitusta.

Palvelu helpottaa työmaan arkea konkreettisesti: varastointi helpottuu ja työmaa pysyy siistimpänä, kun pakkausjätettä syntyy vähemmän. Säästät myös arvokasta asennusaikaasi. Muistathan, että esiasennuspalvelua voidaan käyttää myös omien resurssien kuormituksen tasaamiseen.

Toimitamme esiasennettuina mm. seuraavia tuoteryhmiä:

Valaisimien kaapelointi & ohjelmointi

  • Valaisimien kaapelointi sopii kohteisiin, joissa työmaan hallinta ja urakan aikataulut ovat erityisen tiukkoja, tai työmaaolosuhteet ovat hankalat kaapeloinnin toteutukseen.
  • Valaisimien ohjelmointi sopii tie-, katu-, puisto- ja aluevalaistuskohteisiin, joihin halutaan esimerkiksi asiakaskohtaiset himmennysprofiilit ja valonvoimakkuudet.
  • Valaisinten toiminnan testaus sekä asennuksen esivalmistelu sopii palveluna kaikille työmaille.

Jakokaapit

  • Jakokaappien esikokoonpano sopii esimerkiksi kaikille verkkoyhtiöille sekä verkostourakoitsijoille ,uudis- ja saneerausrakentamiseen.
  • Saatavissa myös asiakaskohtaiset räätälöinnit ja erikoisvaatimukset (kytkinjärjestys, merkintätavat yms.)

Jakelumuuntajat

  • Jakelumuuntajien esikokoonpano sopii verkkoyhtiöille ja verkostourakoitsijoille , joilla on laaja toiminta-alue ja logistiikan toimivuus tärkeää. Tämä palvelu sopii erityisesti niille, joilla viankorjausvasteaika on priorisoitu korkealle. Toimitamme jakelumuuntajan esiasennettuna haluttuun noutopaikkaan.

Toimitamme myös muita tuotteita koottuna ja esiasennettuna. Kysy lisää omalta myyjältäsi! Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse mailto:[email protected].

Tutustu muihin palveluihimme