Onninen päivittää logoaan

17.05.2021 11.35
Uudella logolla Onninen haluaa viestiä entistä vahvemmin vastuullisuudesta ja kotimaisuudesta.

Onninen siirtyi yrityskaupan kautta vuonna 2016 perheyhtiöomistuksesta Keskon omistukseen. Keskon ja Onnisen yhteistä matkaa tulee kesäkuussa 2021 täyteen viisi vuotta.

Kotimaisen Keskon vauhdittamana Onninen on jatkanut toimintansa asiakaslähtöistä kehittämistä. Olemme laajentaneet tuotevalikoimaamme merkittävästi ja tarjoamme nyt ammattiasiakkaille alan laajimman LVIKS-, energia-, teollisuus- ja infratuotevalikoiman yhdestä ja samasta paikasta. Olemme myös parantaneet ostamisen helppoutta eri kanavissa: Sähköistä ostamista on helpotettu panostamalla digitaalisiin kanaviin ja Onninen Express-myymäläverkoston laajentamista on edelleen jatkettu.

Kuuluminen K-ryhmään tarkoittaa sitä, että vastuullisuus ja kotimaisuus ovat meille tärkeitä arvoja. Onnisen logon perään lisättävällä K-tunnuksella haluamme viestiä entistä vahvemmin Onnisen vastuullisuudesta, yrittäjähenkisyydestä ja kotimaisuudesta: Onninen maksaa verot Suomeen, investoi Suomeen, työllistää Suomessa ja on vahva kumppani kotimaisille yrityksille. Pidämme myös tärkeänä, että yhdessä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa ylläpidämme yhteiskunnan kriittisiä toimintoja ja edistämme vastuullisia ratkaisuja muun muassa ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Meiltä saat myös jatkossa ammattilaisille suunnatut tuotteet alan tunnetuimmilta valmistajilta, yritysasiakkaiden tarpeet tuntevan asiantuntevan myyjän palvelun ja laajat logistiikkavaihtoehdot. Verkkokauppamme on aina auki ja maanlaajuinen Onninen Express -noutomyymälä palvelee yritysasiakkaita jo yli 50 myymälän voimin ympäri Suomen.

Tervetuloa asioimaan aidosti kotimaiseen tukkukauppaan!

Onninen logo 2021

Onnisen uutisia:

Vastuulliset logistiset ratkaisut Otimme ensimmäisenä Suomessa käyttöön jakeluissamme täyssähkökuorma-auton

Kehitämme digitaalisia palvelujamme Lisäsimme toimialan ensimmäisenä korttimaksumahdollisuuden verkkokauppaan

Parannamme tuotteillamme ympäristön tilaa Tierumpu tuo apua uhanalaisten vaelluskalojen kulkuun