Tuotetesti: Onnflood II – valonheitin hyvällä hinta-laatusuhteella

Hankolaisessa Nordströms Elissä on asennettu Onnflood II -valonheittimiä vuodesta 2019. Perustaja Kristian Nordström arvioi Onnisen tuotetestissä Onnfloodit hyviksi perustason valonheittimiksi, joissa on hinta-laatusuhde kohdallaan ja valotehossa mukavasti valinnanvaraa.

Nordströmin yritys tekee sähköasennuksia erilaisiin kohteisiin teollisuustiloista omakotitaloihin ja uudisrakennuksista remonttikohteisiin. Onnflood II -sarjan valonheittimet ovat osoittautuneet hyviksi perusvalaisimiksi, jotka sopivat monenlaisiin ympäristöihin.

”Olemme asentaneet Onnfloodeja teollisuushalleihin ja jopa omakotitalojen ulkorakennuksiin, jos niissä on tarvittu enemmän työvaloa. Isoihin ja paljon valoa vaativiin kohteisiin ovat tietysti vielä ihan eri hintaluokan tuotteet, mutta omassa kategoriassaan Onnfloodissa on oikein hyvä hinta-laatusuhde”, kertoo Nordström.

Kestävillä komponenteilla valaisimelle pitkää ikää

Valonheittimen tärkeimpänä ominaisuutena Nordström pitää pitkäikäisyyttä. Onnfloodin kohdalla hän on säästynyt maanantaikappaleiden aiheuttamalta ylimääräiseltä vaivalta.

”Laadukkaat komponentit ovat olennainen asia. Yleisimmin valonheittimissä kärähtää liitäntälaite, eikä niitä kannata lähteä vaihtamaan, joten vaihtoon menee koko valaisin. Onnflood-valaisimia emme ole montaa joutuneet takuuaikana vaihtamaan, ja niiden laatuun luotamme jatkossakin”, kiittää Nordström.

Simppeli asennus ja sopivasti valotehoa moneen tarpeeseen

Onnflood-valaisimen asentamista Kristian Nordström kehuu yksinkertaiseksi. Kannatin kiinnitetään muutamalla pultilla seinään ja valaisin kannattimeen. Kulmaa säädetään valaisimen sivuista. Valaisimessa valmiina oleva liitosjohto nopeuttaa ja helpottaa asentamista.

Valonheittimen valoteho valitaan kohteen mukaan. Onnflood II -sarjassa valikoimaa löytyy 5 500:sta 22 000 lumeniin sekä symmetrisellä että epäsymmetrisellä valonjaolla.

Valonheittimen valoteho valitaan kohteen mukaan. Onnflood II -sarjassa valikoimaa löytyy 5 500:sta 22 000 lumeniin sekä symmetrisellä että epäsymmetrisellä valonjaolla.

”Onnfloodissa on yleisvalonheittimeksi sopivasti valinnanvaraa. Teholuokista voi valita sen mukaan, haluaako vähän valoa pihalla liikkumiseen vai onko tarve kirkkaammalle työvalolle”, Nordström toteaa.

Tuotetestit