Tuotetesti: Onnline OPTL-1 -tuoteperheen jälkiasennettavat IV-puhdistusluukut ovat helppoja asentaa

LVI-asentaja Siim Sammel antoi kiitettävän arvion IV-puhdistusluukkujen tuoteperheelle. Kiitosta saivat luukkujen helppo asennettavuus, lukitusmekanismi, laadukkaat tiivisteet sekä mukana tuleva asennussapluuna.

”Lähdin hyvillä mielin testaamaan Onnline OPTL-1 -tuoteperheen jälkiasennettavia puhdistusluukkuja. Työskentelen LVI Neloset Oy:ssä LVI-asentajana, ja puhdistusluukkujen asentaminen on työssäni arkea. Varsinkin ilmanvaihtojärjestelmän huollon, puhdistuksen ja tarkastuksen kannalta luukkujen asennus on tärkeässä roolissa.”

Varsinkin ilmanvaihtojärjestelmän huollon, puhdistuksen ja tarkastuksen kannalta luukkujen asennus on tärkeässä roolissa.

Laaja luukkuvalikoima luo vaihtoehtoja

”Onnline OPTL -1 tuoteperheessä on laaja valikoima eri kokoisia puhdistusluukkuja. Se takaa asentajalle monipuoliset vaihtoehdot luukkujen asennuksissa. Tuotteet ovat laadukkaita, ja niiden asentaminen on vaivatonta.
Puhdistusluukkujen lukitusmekanismit helpottavat luukkujen sulkemista ja aukaisua. Työkaluja avaamiseen ei tarvita. Myös luukkujen reunassa olevat tiivisteet ovat hyvälaatuiset. Lukitusmekanismi ja hyvä tiiviste takaavat luukun tiiveyden.”

Puhdistusluukun asennussapluuna nopeuttaa työtä

”Mukana tuleva asennussapluuna helpottaa työtä huomattavasti. Sapluunan avulla reiän tekeminen ilmanvaihtokanavaan on nopeaa. Näiden tuotteiden salaisuus on niiden yksinkertaisuudessa. Antaisin tuoteperheelle neljä tähteä, koska aina on varaa kehittyä. Toivoisin tuplatiivistettä.”

Testatun tuoteperheen tuotteet:

Tuotteen tiedot:

  • OPTL pinta-asennettava luukku pyöreille kanaville
  • Asennetaan jälkikäteen valmiiseen kanavistoon
  • Tyyppihyväksytty tiiveysluokkaan C (no 107/6121/94)
  • E-7 mukainen kannen kiinnitys

Juttu julkaistu alun perin Onnisen asiakaslehdessä 4/2021

Tuotetestit