Tuotetesti: PROF 3/360G -linjalaser on vakaa apuri ammattilaiskäyttöön

PROF-linjalaser pääsi Onnisen tuotetestissä LVI-asentaja Tino Parkkiman syyniin ja sai kiittävän arvion. Helppokäyttöinen ja itsetasaava laite nopeuttaa töitä ja toimii luotettavasti joka ympäristössä.

"Sain testattavakseni PROF 3/360G -linjalaserin, jossa on kaksi pystysuoraa ja yksi vaakasuora 360 asteen laserviiva. Työskentelen LVI-asentajana vantaalaisessa LVI-Triossa, ja omaa työtäni hyvä linjalaser helpottaa huomattavasti, sillä se vähentää toistuvaa mittailua," kertoo Parkkinen.

"Linjalaserissa minulle tärkeintä on lasersäteen selkeä erottuvuus rakennusvalojen paisteessa sekä itsetasaus, joka pitää laserin suorassa, vaikka alusta olisi epätasainen tai kalteva."

"PROF tuntui testissä paremmalta kuin itselläni käytössä oleva linjalaser. Erityisesti itsetasaus toimi testilaitteessa paremmin ja suuremmalla skaalalla," Parkkinen jatkaa.

PROF 3/360G on monipuolinen työväline ilman turhia kommervenkkejä

"Ohjekirjaa ei tarvinnut avata, sillä laite on hyvin selkeä käyttää. Kolmen laserin ansiosta useammankin linjan voi saada vedettyä näppärästi laitetta siirtämättä. Laite toimii niin kuin pitää ja tekee työtä käskettyä.

Kokonaisarvosanaksi annan PROF-linjalaserille neljä tähteä. Lasersäteisiin toivoisin vielä lisää tehoa, jotta ne näkyisivät pidemmälle kirkkaassakin valossa," Parkkinen ehdottaa lopuksi

PROF 3/360G -linjalaser

  • itsetasaava
  • yksi vaakasuora ja kaksi pystysuoraa 360 asteen vihreää lasersädettä
  • 40 metrin työskentelyalue
  • tarkkuus 3 mm/10 m
  • vaaitusalue 4 astetta
  • pöly- ja roiskevesisuojattu
  • akun käyttöaika n. 5 h, kun kaikki lasersäteet ovat päällä

Osta verkosta

Osta verkosta ja muista lisätarvikkeet

Tuotetestit